Seminars

Hoe kan het dat we worden geboren met een nieuwsgierige blik, alles willen leren en absorberen en het gewoon doen en dat het in de jaren die daarop volgen steeds minder wordt?


In omgevingen waar labels, resultaten en targets de boventoon voeren neemt de druk om te laten zien dat je goed genoeg bent, evenals de druk om niet te falen en dat zorgt er op de lange termijn voor dat onze nieuwsgierigheid afneemt en de liefde voor het leren eruit wordt gesloopt.

 In onze lezing nemen we je mee in het begrijpen, herkennen en veranderen van beide mindsets. Je ontdekt o.a. waarom je soms beide mindsets hebt (ontwikkeld), hoe je ze kan leren herkennen bij jezelf en de ander en tot slot hoe je jouw mindset kan veranderen in verschillende omgevingen.


Wanneer je als organisatie een lerend vermogen uitstraalt en mensen daarin kan meenemen, door ze eigen terug te brengen naar dat wat ze kunnen en willen leren dan vergroot dat de ontwikkeling & het behouden van talent(en) voor je organisatie. Morgen zijn we beter dan vandaag.